1 2 3 4
 

Щори

Вертикална щора "Ден и нощ"

Вертикална щора ден и нощ е нов модел щора, съчетаващ уюта на текстилните пердета и функционалността на вертикалната щора. При нея няма пълнеж в плътната част на текстила за разлика от щори Хармония.

 
ЩОРИ "ХАРМОНИЯ"

Щора Хармония е едно интересно решение за създаване на неповторим интериор. Практичен и функционален продукт, придаващ елегантност и стил на всеки дом и офис. Тя е нов продукт, съчетаващ ефект на вертикална щора и завеса. Вертикални ивици от плътна материя се редуват с ефирни. Механизмът за управление на щората подрежда плата равномерно и позволява плавно регулиране достъпа на светлина.

 

АЛУМИНИЕВИ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Универсални и практични. Могат да се монтират на всички видове дограми. Лесни са за експлоатация, демонтират се с лекота, което позволява лесното им почистване.

 

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Специфичното за тях е, че изцяло заместват пердетата, придават завършеност в интериора на дома и офиса и имат различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата енергия в зависимост от функционалното предназначение, желано от клиента.

 

РОЛО щора ЕЛЕГАНС

Изцяло пригодени за PVC и алуминиева дограма. Тази им специфична особеност е следствие от страничните уплътнения които ограничават проникването на светлината до минимум и същевременно са като естествен завършек на дограмата. При спуснато положение на щората се постига максимална светлинна и топлоизолация в помещенията.

 

РОЛО ЩОРИ

Могат да се монтират както стенно, така и таванно. Подходящи са за всякакъв вид дограма.

 

ПЛИСЕ ЩОРИ

ефектни и елегантни. Могат да се монтират на всеки вид дограма независимо от формата й.

 

РИМСКИ ЩОРИ

Придават индивидуалност и неповторим стил на помещенията. Могат да заместят изцяло пердетата и завесите.

 

ЩОРИ "ЯПОНСКА СТЕНА"

Изработва се от същите материи като римските щори, откроява се с лекота при движение на платната, създава неповторима атмосфера и подчертава уникалния стил на интериора.

 

Щори "Duo-vizion"

Щори "Дуо-вижън" са най-новото попълнение в продуктовия ни каталог. Когато желаете да предадете неотразим акцент на Вашия интериор изборът Ви несъмнено трябва да е щори "Duo-vizion". Този модел наподобява уютното излъчване и стил на познатите досега римски щори, но с възможност за финни регулиране на дневната светлина. Едно невероятно съчетание между руло щора "Ден и нощ" и Римска щора.

 

Щори двойно руло "Ден и Нощ" /"Импресия"/

Щорите Импресия са тип роло щори, проектирани така, че да пропускат светлината без да се прибират в кутията. Щората съчетава два вида материя - прозрачна, която пропуска светлина и плътна, която осигурява защита от светлината и уединение през деня - така може да избирате дали да се наслаждавате на гледката през прозореца или на уютната атмосфера във Вашия дом, за която щорите допринасят.
Елегантни и стилни този вид щори са силен завършек на Вашият интериор.

 


Външни алуминиеви щори


В зависимост от Вашите предпочитания определяте големината и цветовете на ламелите на щорите, както и визията на външната кутия:


* С обла кутия;

* Със скосена кутия 45° - 137 мм


Можете да избирате и межди три вида задвижване на щорите:


* Ръчно с кръгъл или плосък ширит;

* С манивела;

* Електрическо с дистанционно или с ел.бутон.